Hlavní obsah

E3 2017: Bethesda přišla s náloží v podobě nového Wolfensteina, pokračování Evil Within a Dishonored

Novinky, David Ryneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední roky se vydavateli Bethesda daří připravovat kvalitní konferenci plnou zajímavých a také ve výsledku kvalitních titulů. Posledně se hráči dočkali skvělého Prey, druhého dílu Dishonored, nebo oznámení nového Quaka. Letos jim Bethesda znovu splnila jejich přání.

Ukázka ze hry Dishonored: Death of the OutsiderVideo: Bethesda

 
Článek

B. J. Blazkowicz je zpět! Konečně se tento rok dočkáme dalšího pokračování Wolfensteina, kde hráči dostanou pod svou kontrolu geniální mlýnek na nacisty – Blazkowicze. Hra přímo navazuje na minulý díl s podtitulem The New Order, který bodoval ve všech žebříčcích nejlepších stříleček za rok 2014.

Ukázka ze hry Wolfenstein 2: The New ColossusVideo: Bethesda

Fanoušci tvorby Šindži Mikamiho, konkrétně jeho prvních Resident Evilů, mohou křičet nadšením. Hororový titul The Evil Within se totiž dočká pokračování, ve kterém budou hráči opět sledovat osud protagonisty Sebastiana. Nutno podotknout, že si chudák opět projde pořádným peklem.

Ukázka ze hry Evil Within 2Video: Bethesda

Konečně přišla na řadu i virtuální realita, a to v podobě upravených verzí loňského Dooma a předloňského Falloutu 4. Verze jsou notně upravené právě pro brýle poskytující hráčům virtuální realitu a už se nemůžeme dočkat, až si tyto plnohodnotné tituly vyzkoušíme. Letošní sedmý díl Resident Evilu byl totiž v této verzi naprosto vynikající.

Ukázka z Doom ve verzi pro VRVideo: Bethesda

Ukázka z Fallout 4 ve verzi pro VRVideo: Bethesda

Kdo očividně nespí, jsou vývojáři ze studia Arkane. Po loňském a naprosto perfektním Dishonored 2 přináší hráčům samostatné pokračování, ve kterém se bude řešit Outsider. Skvělá zpráva pro fanoušky vraha Dauda. Ten se totiž vrací zpět!

Foto: archív tvůrců

Upoutávka na hru Wolfenstein 2: The New Colossus

Bethesda má hned po Sony ty nejzajímavější konference. Mají totiž skvělou ruku při výběru titulů, kterým dají zelenou, a hlavně studia, která se nebojí vyjet ze zajetých kolejí mainstreamu. Díky tomu se snaží dát hráčům obří volnost a také určitý přesah. Doufáme, že jim toto tempo vydrží ještě několik dalších E3.

Reklama

Výběr článků

Načítám