Hlavní obsah

E3 2016: První světová, roboti s příběhem a záběry z nového Mass Effectu

Novinky, David Ryneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší herní veletrh E3, který se koná v americkém Los Angeles, je v plném proudu a vydavatelé her tak jdou s kůží na trh. Vydavatel Electronic Arts u těchto oslav her rozhodně nesměl chybět a přinesl s sebou pořádné ukázky z připravovaných projektů.

Upoutávka na hru Battlefield 1Video: DICE

 
Článek

Mezi jednu z nejočekávanějších her tohoto roku rozhodně patří Battlefield 1. Hráče zaujal hlavně zasazením do první světové války a opět perfektním zpracováním. Vývojáři z DICE tak s sebou přinesli další ukázku a rozhodně je o co stát.

Battlefield 1 vyjde 21. října pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One. Majitelé služby EA Access na Xbox One si ho však zahrají s třídenním náskokem.

Více se o novém Battlefieldu dozvíte v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Battlefield 1

Fanoušci umělých inteligencí, robotů a rychlé akce si přišli na své při oznámení příběhové kampaně do připravované hry Titanfall 2. První dějství totiž kampaň pro jednoho hráče nemělo a příběh vyprávělo jen prostřednictvím krátkých animací před začátkem jednotlivých zápasů. Nyní však vývojáři z Respawn Entertainment vytvořili plnohodnotnou kampaň a vypadá to na pořádnou sci-fi jízdu.

Titanfall 2 vyjde 28. října pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Upoutávka na hru Titanfall 2Video: Respawn Entertainment

Poté přišly na řadu tradiční sportovní tituly, jako je FIFA 17, NHL 17 či Madden NFL 17. U nového dílu ze série FIFA je však jedna zásadní novinka. FIFA 17 bude nyní obsahovat kariéru, kde se hráč ujme pomalu stoupající hvězdy ve světě fotbalu a bude na něm, aby dostal fotbalistu na vrchol.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Mass Effect: Andromeda

Co však na konferenci již nesmělo chybět, byl nový Mass Effect s podtitulem Andromeda. Ten se totiž odehrává dlouho po třetím dějství a tak hráči mohli vidět, kam série směřuje, a hlavně jak bude vypadat. Pevně stanovený termín nový Mass Effect sice nemá, ale měl by vyjít v první polovině příštího roku.

Záběry z vývoje hry Mass Effect: AndromedaVideo: Bioware

Reklama

Výběr článků

Načítám