Hlavní obsah

Přání fanoušků vyslyšena. Nový Battlefield je zasvěcen první světové válce

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci historických bitev se konečně dočkali. Populární série Battlefield se vrací do historie a nyní zavítá do první světové války. Spolu s datem vydání autoři zveřejnili také několik obrázků a hlavně perfektní ukázku, jež namlsá i ty, kterým toto období moc neříká.

Upoutávka na hru Battlefield 1Video: DICE

 
Článek

Dvouplošníky narážející do věží, vzducholodě, tanky a brnění kulometčíků. To vše odhalili švédští vývojáři z DICE k novému Battlefieldu. Ukázka obsahuje převážně sestříhané záběry z kampaně, kde se mihne protagonista nového dílu. Odkrývá hráčům jak evropské lokace, tak i arabské pouště. To vše podkresleno remixem Seven Nation Army od skupiny White Stripes.

Tím hlavním tahounem titulu bude však opět režim pro více hráčů. V něm bude proti sobě opět soupeřit až 64 hráčů a o bitevní vřavu nebude nouze. Veškerý dobový arzenál tak bude hráčům k dispozici na obřích mapách. Vrací se také systém pěchot a povolání. K tradičnímu systému povolání se nyní nově přidají piloti či tankisté.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Battlefield 1

Z ukázky je patrné, že vývojáři z DICE opět posunou laťku v technickém zpracování. Po jejich nádherném, leč ne tolik zábavném Star Wars Battlefront to bude nelehký úkol. Díky červnovému veletrhu E3 bychom se však mohli dočkat delších ukázek přímo ze hry. Největší herní veletrh E3 se odehrává od 14. do 16. června v americkém Los Angeles.

Battlefield 1 vyjde 21. října pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One. Majitelé služby EA Access na Xbox One si ho však zahrají s třídenním náskokem.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Battlefield 1

Reklama

Výběr článků

Načítám