Hlavní obsah

Nový díl Angry Birds Star Wars vyjde na podzim

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Rovio potvrdila příchod druhého dílu populární hry Angry Birds Star Wars. V novince navíc hráči budou moci kromě rozzuřených ptáků ovládat i temnou sílu prasat, uvedli vývojáři na svých internetových stránkách.

Angry Birds Star Wars 2Video: Rovio

 
Článek

Rovio vydalo i první video, které zachycuje, jak bude hra vypadat. Základní děj bude stejný jako v předchozích epizodách. Zástupci ptačí říše jsou naštvaní, protože jim představitelé vepřového království ukradli vajíčka a chtějí si je udělat k večeři. Cílem je nasměrovat ptáčky tak, aby „pozabíjeli“ všechna prasata.

Proti prvnímu dílu přinese Angry Birds Star Wars 2 nové herní postavy. Dokoupit navíc bude možné speciální figurky, které rozšíří hru o další funkce, jak je vidět na videu.

Foto: Rovio

Angry Birds Star Wars 2

Ke stažení by hra Angry Birds Star Wars 2 měla být od 19. září. Tradičně bude k dispozici pro platformy iOS, Android, PC, Mac, Windows 8 a Windows Phone.

Nová hra není to jediné, co tvůrci chystají. Podle serveru IMDb Rovio přinese animovaný film, který by se měl v kinech objevit v roce 2015. Jako poradce se na projektu bude podílet David Maisel, který působil ve studiích Marvel a Walt Disney. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám