Hlavní obsah

Battlefield 4: nástupce nejočekávanější střílečky roku nabídne strhující grafiku

Novinky, mif

Vývojářské studio DICE představilo první ukázky z nejočekávanější střílečky roku. Pokračování herní ságy Battlefield s pořadovým číslem čtyři fanoušky zaujme především strhující grafikou, která působí velice věrohodným dojmem.

BEZ KOMENTÁŘE: Battlefield 4Video: EA

 
Článek

"Je vzrušující být svědkem reakce lidí, kteří vidí Battlefield 4 a tím i začátek nové éry videoher,“ nešetřil chválou Patrick Soderlund, výkonný viceprezident EA Games Label při odhalení prvního traileru z nového válečného titulu.

Foto: EA

Ukázky ze hry Battlefield 4

“Při vývoji této hry je naším cílem vytvoření dynamického, otevřeného prostředí, které nabídne lidem velké množství překvapivých, dechberoucích momentů, o kterých budou mluvit ještě pár dní. V těchto elementech spočívá krása Battlefield 4,” doplnil Soderlund.

Foto: EA

Ukázky ze hry Battlefield 4

V nové akční střílečce si budou moci hráči podle tvůrců užívat „rozsáhlé mapy, omračující destrukční možnosti, přístup k široké škále vozidel a možnost velení taktickému týmu“.

Vedle multiplayerových akcí bude k dispozici také mód pro jednoho hráče, který bude obsahovat sociální prvky – například možnost sledování a sdílení průběžného zlepšování dovedností každého hráče.

Foto: EA

Ukázky ze hry Battlefield 4

Battlefield 4 se začne prodávat letos na podzim. K dispozici bude verze pro PC i televizní konzole (za cca 1600 Kč), podporovány přitom budou stávající generace Xboxu a PlayStationu i chystané verze. Zakoupit bude možné za necelé dva tisíce také edici Deluxe s prémiovým rozšiřujícím balíčkem a řadou unikátních herních předmětů.

Foto: EA

Ukázky ze hry Battlefield 4

Reklama

Výběr článků

Načítám