Hlavní obsah

V cimrmanovské Jarmaře je nová hra Důl Marcela

Novinky, mif

Web Jarmara.at od společnosti Seznam.cz, který oslavuje život a dílo největšího Čecha – Járy Cimrmana, v neděli 11. 11. oslavil první narozeniny. K této příležitosti nabízí novou minihru inspirovanou Cimrmanovým vynálezem důlního výtahu.

Foto: Seznam.cz

Důl Marcela

Článek

„Princip hry je stejně prostý, jako mistrův vynález, který byl ve své době považován za přelomový. Důlní výtah postrádá motorizaci. Funguje pouze na principu, že počet horníků jedoucí dolů, musí být větší než počet horníků jedoucí nahoru. Dejte ovšem pozor, aby se vám stejně jako Cimrmanovi v dole nezačali horníci hromadit,“ uvedl Pavel Snížek, brand manager společnosti Seznam.cz.

Foto: Novinky

On-line hra Ňadra dmoucí na webu Jarmara.at

Prohlédnout si přesný popis důlního výtahu je možné přímo ve hře Němý Bobeš aneb Český tarzan, kterou najdete na cimrmanovském webu v sekci Kinematograf. „Od jeho spuštění (8.10., pozn. red.) bylo do konce října přehráno celkem 13 015 her a samotný Kinematograf navštívilo přes 6300 unikátních návštěvníků,“ doplnil Snížek.

Vedle hry Důl Marcela je na webu Jarmara.at možné nalézt ještě další dvě on-line hry Ňadra dmoucí a Cimrmanův kvíz geniality, díky kterému si lidé mohou ověřit, zda je v nich špetka mistrova génia. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám