Hlavní obsah

Jára Cimrman má na webu novou hru Ňadra dmoucí

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portál Jarmara.at, který oslavuje život a dílo největšího Čecha – Járy Cimrmana, nabízí návštěvníkům od středy novou herní sekci Míčovna. Ta obsahuje hned na začátku dvě on-line hry Ňadra dmoucí a Cimrmanův kvíz geniality, díky kterému si lidé mohou ověřit, zda je v nich špetka mistrova génia.

Foto: Novinky

On-line hra Ňadra dmoucí na webu Jarmara.at

Článek

„Hra Ňadra dmoucí vychází z role jevištního technika, který se snaží provést jevištní zázrak nafukováním ňader princezny Zlatovlásky do správné velikosti. Své výsledky budou hráči moci sdílet na sociálních sítích, a soupeřit tak se svými přáteli. Pro nejaktivnější a nejšikovnější hráče navíc chystáme i malé dárky z mistrovy pozůstalosti,“ uvedl Pavel Snížek, junior brand manager společnosti Seznam.cz.

Foto: Novinky

On-line hra Cimrmanův kvíz geniality na webu Jarmara.at

Spuštění nové sekce Míčovna není na Jarmaře jedinou novinkou. „Spolu s ní byla přidána i nová cimrmanovka Lijavec. Toto psychodrama, které mělo na jevištích premiéru před třiceti lety, se tak stává již devátou hrou neoficiálního největšího Čecha na serveru Jarmara,“ doplnil Snížek.

Foto: Novinky

Jarmara.at

Název Jarmara vznikl spojením slov Járova Almara, webové stránky totiž svým vzhledem připomínají starou almaru. V té mohou návštěvníci otevírat jeden šuplík po druhém, a postupně tak nalézat artefakty spojené s Járou Cimrmanem, záznamy z her, fotografie i jiný audio-vizuální materiál nejen z Divadla Járy Cimrmana.

Dvě nové on-line hry Ňadra dmoucí a Cimrmanův kvíz geniality můžete vyzkoušet zdarma na stránkách jarmara.at.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám