Hlavní obsah

Američanka prodávala manžela na internetu, protože často hrál na počítači

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je nenáročný, stačí jednou za 3,5 hodiny doplnit potravu a vodu. Tak charakterizovala žena z Loganu v americkém státě Utah svého manžela, když ho chtěla prodat prostřednictvím inzerátu. Vadilo jí totiž, že její 22letý choť prosedí celé dny u počítače. Nesnesitelné to pro ni začalo být poté, co počátkem listopadu vyšla nová videohra Modern Warfare 3.

Článek

"Prodávám svého 22letého manžela. Rád jí a celé dny hraje videohry. Uživit ho je snadné, stačí mu dát každé 3,5 hodiny jídlo a vodu. Musíte mít internet a prostor na hraní her," uvedla Alyse Bradleyová na serveru Craiglist.org a neopomněla dodat, že v případě "přijatelné náhrady" je možné se domluvit i na výměně. Jinak měla rozhodovat nejvyšší nabídka.

Bradleyová podle deníku The Salt Lake Tribune připustila, že inzerát mínila jako žert, jenž měl jejího manžela Kylea zjevně přivést k rozumu. Muž se nedávno vrátil z Afghánistánu, kde utrpěl zranění zad a hraní her pro něj byl jediný způsob, jak zůstat ve spojení se svými kamarády z armády.

Alyse Bradleyová dostala nápad na inzerát poté, co muž u válečné hry Modern Warfare 3 strávil nepřetržitě 48 hodin. "Příliš jsem ho nevídala," postěžovala si listu Logan Herald. "Tak jsem mu jednoho dne oznámila: 'Víš co, dám tě na Craigslist.'" Podpořila ji v tom prý i tchyně. Alyse byla zahrnuta odpověďmi.

Někteří lidé jen vyjádřili vážnou obavu o jejich manželství, zatímco jiní přicházeli se seriózními nabídkami. Nespokojená manželka však nakonec musela připustit, že inzerát nemyslela tak vážně. Vždyť počítačovou hru mu sama doporučila. "Miluji svou ženu," uzavřel manželskou roztržku Kyle Bradley v rozhovoru pro The Salt Lake Tribune.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám