Hlavní obsah

Videohra Pixel Force: Halo – povedená předělávka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne Halo, vybaví si většina hráčů 3D multiplayerovou akci. Jak ale vypadá její předělávka? Je sice o dimenzi chudší a jen pro jednoho hráče, ale i tak je to pořád dobrá zábava.

Článek

Když se řekne předělávka, nemusí to nutně znamenat návrat do osmdesátých let dvacátého století, stejně tak může za vzor posloužit současnost. Můžeme se tak například setkat s Gordonem Freemanem a nyní i opancéřovaným hrdinou ze hry Halo.

I když byste bez znalosti názvu hledali spojení s originální hrou jen pomocí titěrných detailů, zůstalo zachováno to hlavní – neuvěřitelný spád a akčnost celé hry. Neustále tak máte pocit, že se něco děje a že se nesmíte přestat ani na chvíli soustředit. Není však toho tolik, aby se to nedalo zvládnout.

I když je zde v plošinovce náplň v podstatě stejná od začátku do konce, hře na dynamičnosti dodává zejména rozvíjení schopností hlavního hrdiny, zejména jeho zbraňových systémů. Originální Halo to samozřejmě nenahradí, ale určitě se nudit nebudete.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: suteF – příjemné překvapení

Přesně takto vypadá v herním světě příjemné překvapení: podle obrázků to vypadá jako nějaká nezáživná retro plošinovka, už po pár okamžicích hraní se z ní ale...

Výběr článků

Načítám