Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Jetpack Basketball – vesmírná košíková

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Basketbal, kdy proti sobě pobíhají na palubovce dva týmy, zná snad každý. Což takhle ale tento populární sport poněkud poupravit a přenést do kosmických rozměrů?

Článek

Přesně tak, v této hře proti sobě nestanou lidé, ale dvě vesmírné rakety. Cíl jejich snažení však zůstává zcela totožný: nějakým způsobem přenést míč do koše. První, co pro to budete muset udělat, je chytnout ho. Mohlo by se to zdát jednoduché, protože se pohybujete jen ve dvou dimenzích, ale ovládání vaší rakety je bohužel zatíženo jistou setrvačností a chybovostí, na kterou si je potřeba zvyknout.

Jakmile se dostanete k pomyslnému míči, stačí jej uchopit a zamířit ke koši a nenechat se při tom sejmout od protivníka. Tím může být jak počítačem řízená umělá inteligence, tak živý spoluhráč sedící u jedné klávesnice, což je o mnoho zábavnější.

Hra je velice rychlá, a to už od svého začátku. Navíc disponuje velice podařenou a lehce psychedelickou grafikou. Není to sice zábava na dlouhé večery, ale na krátkou chvíli zcela jistě zabaví.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám