Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Space Aggressor – v roli vetřelců

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obvykle býváme zvyklí hrát hry, kdy se jeden neohrožený hrdina postaví celé armádě vetřelců. Co takhle to ale zkusit naopak?

Článek

Představte si typickou vesmírnou střílečku, kdy se osamocená loď za neustálé střelby a explozí pomalu prokousává kupředu a ničí při tom zástupy nepřátelských lodí. Že jste něco takového hráli už nejméně stokrát?

Dobře, ale zkuste si představit, že tentokrát nebude ovládat samotnou loď nýbrž výrobu jejich nepřátel. Z akční vesmírné střílečky se tak rázem stává čistokrevná strategie. Budete muset zvážit, jaký typ útoku je k vašim výrobním možnostem nejlepší. Jestli dát přednost většímu počtu slabých stíhačů, anebo našetřit na lepší bombardéry.

:. Space Aggressor 

Samozřejmě je vašim cílem co nejvíce zpomalit postup hrdiny, do jehož pohledu se rovněž můžete přepnout a užít si tak nefalšovanou akční řežbu. Ještě zajímavější se tento nápad stává ve chvíli, kdy se prostřednictvím multiplayeru může zapojit váš kamarád.

I když grafika nevypadá nijak úchvatně a i samotné hraní se po nějaké době zvrhne na nekonečné monotónní klikání, už jen za podařený nápad propojit dva nesourodé žánry si hra zaslouží naši pozornost.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám