Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Wolfenstein - legenda opět ožívá

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí generace Wolfensteinu přinese nejen tvrdou akci, ale zejména pak i prvek okultního tajemna, se kterým se nacisté za války pokoušeli experimentovat. To ve hře vyústí v setkání s protivníky obdařenými nadpřirozenými schopnostmi.

Ochutnávka ze hry Wolfenstein

 
Článek

V předchozím díle Return to Castle Wolfenstein měl hlavní hrdina elitní americký agent B.J. Blazkowicz za úkol vyčistit středověký hrad. V novém pokračování to bude rovnou celé městečko. Navíc se objeví také alternativní lokace, ze které nacisté čerpají okultní sílu.

Foto: Archiv, Novinky

Ukázka ze hry Wolfenstein

Boje v ulicích budou sloužit k odkrývání dalších a dalších oblastí. V boji však nebude Blazkowicz osamocen, výraznou pomocí mu ve třetím díle hry Wolfenstein budou postavy z německého hnutí odporu, které hlavnímu hrdinovi tu a tam pomohou, či svěří důležitý úkol.

Foto: Archiv, Novinky

Ukázka ze hry Wolfenstein

Přestože hra bude oficiálně vycházet až v červenci letošního roku, některé internetové obchody již nyní dělají první předobjednávky. Cena verze pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 se pohybuje okolo 1800 Kč. Za variantu pro PC zaplatíme přibližně 1100 korun.

Foto: Archiv, Novinky

Ukázka ze hry Wolfenstein

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám