Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Maze 4 – hlavně se neztratit

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte-li nějakou nenásilnou hru pro své potomky, pak by tento titul mohl být dobrou volbou. Neničí se zde, ani nezabíjí, jen se hledá cesta ven z bludiště.

Článek

Těch ve hře naleznete celkem dvacet a snadno je od sebe rozpoznáte podle rozmanitého grafického zpracování. To sice není nějak do detailu promyšlené, ale rozhodně vám nebude trhat oči.

:. Maze 4

Samotné pobíhání po bludišti by však byla nuda, a tak čas od času narazíte na nějakou menší akční mezihru. Buďto je potřeba přeskakovat plošinky a nespadnout při tom do vody, anebo se zase musíte vyhýbat nastraženým zbraním se šípy. Počet bodů si také můžete zvýšit sbíráním různobarevných předmětů rozházených po celé úrovni.

:. Maze 4

I když prvotní idea vypadá poměrně nudně, samotná hra si vás docela brzy získá. Menší míru akčnosti tak můžete brát i jako výhodu.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Shootiah – letecké souboje

Rok 2017 a celosvětová válka, v níž se rozhodne o budoucnosti celého lidstva. Co lepšího můžete v takovém okamžiku dělat, než naskočit do supermoderní stíhačky...

Výběr článků

Načítám