Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Codename Panzers: třetí světová válka na vlastní kůži

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Videohra Codename Panzers: Cold War je dalším pokračováním realtimové strategie Codename Panzers. Dějištěm bojů jsou 50. léta, období studené války mezi USA a Sovětským Svazem, kdy se po obyčejné nehodě amerického zásobovacího letadla rozpoutá třetí světová válka. Videohra je přístupná dětem od 12 let.

Článek

Při blokádě Berlína za studené války, kdy se napětí mezi Spojenci a Sovětským svazem stále více přiostřovalo, došlo nad letištěm Tempelhof k leteckému neštěstí s tragickými následky.

Foto: Archiv, Novinky

Codename Panzers: Cold War

Codename Panzers: Cold War

FOTO: Archiv, Novinky

Srážku amerického letounu, který vezl humanitární prostředky, a ruské stíhačky, zaplatily životem nejen obě posádky, ale toto neštěstí ještě více narušilo již tak napjaté vztahy mezi oběma stranami.

Foto: Archiv, Novinky

Codename Panzers: Cold War

Codename Panzers: Cold War

FOTO: Archiv, Novinky

Minimální HW konfigurace:

  • Operační systém: Windows XP / Vista​
  • Procesor: 1800MHz
  • Operační paměť: 1024MB RAM
  • Grafická karta: ATI Radeon X800 ​/ NVIDIA GeForce 6800​,
  • Pevný disk: 5 GB volného místa na disku
  • Ostatní: DVDROM, připojení k internetu pro instalaci a první spuštění hry

Na konci druhé světové války podnikla Rudá armáda pod velením nemilosrdného Stalina obrovskou expanzi a víceméně čekala na příležitost, kdy bude moci rozšířit svá území i na západ a napadnout i NATO.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám