Hlavní obsah

Videohra Red Alert 3 Uprising: jak bude vypadat svět po třetí světové válce

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děj hry zavede hráče do doby po skončení gigantických bitev v Red Alertu 3 o nadvládu nad planetou, kdy se Sověti stále ztěžka vzpamatovávají z drtivé porážky, Impérium vycházejícího slunce zoufale touží pro znovuzískání ztracené cti a slávy a zdánlivě vítězní Spojenci řeší problémy s korupcí a zrádcovstvím ve vlastních řadách.

Článek

"Ve hře Uprising přinášíme hráčům další věci, po kterých volají – rychlejší a plynulejší hratelnost, pokračování příběhu Red Alertu 3 a další filmové scény s hvězdným hollywoodským obsazením," uvedl Amer Ajami, hlavní producent EA Games.

:. Command & Conquer Red Alert 3: Uprising

FOTO: EA Games

"Do hry se nám podařilo zapracovat nové věci, například dosud neznámé jednotky a mód Commander’s Challenge, v němž si hráči mohou vypracovat své schopnosti a lépe proniknout do umění vedení boje,” dodává Ajami.

:. Command & Conquer Red Alert 3: Uprising

FOTO: EA Games

V módu Commander’s Challenge budou moci hráči ověřit své schopnosti v konfrontaci s devíti veliteli z různých oblastí světa a na různých úrovních obtížnosti v 50 originálních misích se specifickými pravidly a podmínkami.

:. Command & Conquer Red Alert 3: Uprising

FOTO: EA Games

Videohra obsahuje také speciální čtyři mini-kampaně, zaměřené na okolnosti vzniku speciálního komanda Yuriko armády Impéria vycházejícího slunce.

:. Command & Conquer Red Alert 3: Uprising

FOTO: EA Games

Hardwarové nároky hry

  • Operační systém: Windows XP (SP2); Vista (32-Bit)
  • Procesor: Intel Pentium 4 2.2 GHz; AMD Athlon XP 2100+; vícejádrové procesory
  • Paměť: 1 GB RAM
  • Hard Disk: 10 GB
  • Grafická karta: 256 MB (Nvidia 6800 nebo ATI Radeon X800 nebo lepší)
  • Zvuková karta: kompatibilní s DirectX 9.0c DirectX - Version 9.0c (obsaženo na disku)

Titul Command & Conquer Red Alert 3: Uprising je samostatným produktem, pro jehož hraní není vyžadována předchozí instalace videohry Command & Conquer Red Alert 3. Zahrát si jej mohou všichni majitelé počítačových sestav a televizních herních konzolí Xbox 360.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám