Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Crunch Time – podařená logika

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když můžete mít pocit, že spojování tří barevných symbolů do skupin může být pěkná nuda, když se to hezky zabalí a podá, může z toho vzniknout docela zajímavá hra.

Článek

Ano, v tomto ohledu asi nelze vymyslet nic jiného: hrací plocha rozdělená na čtvercová políčka, přičemž symboly ze sousedících dvou můžete prohazovat tak, abyste vytvořili minimálně trojici o shodném tvaru i barvě.

:. Crunch Time

Co však tento titul odlišuje od zástupu podobných ostatních je propracovanost všeho okolního. Máme tady intro, ve kterém se seznámíte s dvěma půvabnými blondýnkami, které vás celou hrou budou provázet. Na obrazovce totiž jen neskládáte barevné kostky, ale pozorujete, co se děje kolem vás – jak ony hrdinky bojují s nepřítelem a tak dále. Vaše počínání jim v tom samozřejmě vydatně pomáhá.

:. Crunch Time

K tomu si přičtěte i nadprůměrně dobře vypadající grafiku s nepřehlédnutelnou dávkou futuristické atmosféry. Pokud se vám z podobného druhu her vyloženě nezvedá žaludek, tato by vás mohla dobře zabavit.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Flip Flap – neposlušné bedny

Naložit pár beden na loďku a převézt je na druhý břeh se zdá být jednoduchý úkol. Avšak vězte, že se nejedná o zas až tak úplně obyčejné bedny. Některé z nich...

Výběr článků

Načítám