Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: How Many – výměna žárovky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyměnit žárovku, na tom přeci nebude nic složitého, říkáte si. Avšak v podání kutila z této hry se bude jednat o krvavé dobrodružství.

Článek

Jedno běžné ráno v jedné běžné domácnosti. Připravujete si takhle snídani, když v tom okamžiku přestane jít v kuchyni světlo. Nezbývá vám, než ho opravit, což je také hlavní a jediná zápletka této hry.

Víc vám toho prozradit nemohu, protože hra je velice krátká. Z příběhu by se určitě dalo vytěžit více, ale zde se musíte spokojit s pouhými dvěma lokacemi uvnitř domu. Také herní charaktery žádné nepotkáte, vše spočívá pouze v hledání předmětů a jejich kombinování. Celé je to otázka maximálně na čtvrt hodiny, protože se ve hře opravdu nenachází místo, kde byste se mohli zaseknout.

Ale prozradit mohu, že jako v každé správné hře ani zde nechybí krev. Spousta krve.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Ashen Empires – on-line RPG

Hry zdarma bývají obvykle zábavou na jedno odpoledne, když najdete důvod spustit je i na druhý den, bývá to něco mimořádného. Avšak tato hra vám slibuje dlouhé...

Hrajeme zdarma: Nanobots – roztomilá adventura

Žánr adventur dnes doslova skomírá. Když se tedy objeví kousek, který disponuje určitým nápadem, je hratelný a ještě vás pobaví, tak ho rozhodně nesmíte...

Výběr článků

Načítám