Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ashen Empires – on-line RPG

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hry zdarma bývají obvykle zábavou na jedno odpoledne, když najdete důvod spustit je i na druhý den, bývá to něco mimořádného. Avšak tato hra vám slibuje dlouhé týdny zábavy.

Článek

Jak toho dosáhne? Jednoduše – nenechá vás samotného, ale hodí vás přímo doprostřed virtuálního světa plného ostatních hráčů. Ano, jedná se o MMORPG neboli hromadně hrané RPG. S tím souvisí i trochu složitější instalace a nutnost registrace na webových stránkách, ale všechno je zde dobře popsáno, takže byste neměli mít problémy.

:. Ashen Empires

Pak už můžete naplno začít zkoumat zdejší svět. Samozřejmě, už z přiložených obrázku je patrné, že kvůli němu nepřestanete hrát World of Warcraft, ale pro ty, kteří by chtěli s podobným druhem her začít a vyzkoušet si je, je to dobrá volba.

:. Ashen Empires

Začnete volbou své postavy, výběrem povolání a určováním vlastností. Nejzásadnější je pak rozhodnutí, z jaké ze dvou znepřátelených stran se přidáte. Všechno, co se v herním světě děje, se totiž odehrává na pozadí jejich vzájemného konfliktu.

:. Ashen Empires

Jakmile splníte vstupní úkoly pro nováčky, je už na vás, s kým se dáte dohromady a pro jaký quest se rozhodnete. Každopádně nebudete hotovi za jedno odpoledne.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Derelict – bojíte se tmy?

Vezměte pět mariňáků a nechejte je pobíhat v temných opuštěných chodbách mimozemské základny. Co dostanete? Zajímavou strategicko-akční hru.

Výběr článků

Načítám