Hlavní obsah

HRA: Rainbrow - hrajeme si s barvami

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechejte se zmást infantilním vzhledem této hry. Míchání barev je zde zpracováno natolik sofistikovaně, že má šanci zaujmout i odrostlejší hráče.

Článek

I když to z dálky a na první pohled vypadá jako nějaký další Tetris, skutečnost je o mnoho složitější a také zábavnější. A to i přes to, že grafika vypadá, jako by ji spáchalo šestileté dítě v Malování ve Winodows.

Co tedy dodává hře na zábavnosti? Bezesporu nápad s mícháním barev. Ten sám o sobě moc originální není, ale jeho pojetí zde rozhodně ano. Z velké duhy úplně nahoře padají barevné kapky. Ty můžete zachytávat do dvou na době nezávislých mraků. Když jich do jednoho chytnete více, barvy se spojí a vytvoří novou, přesně jak je to popsáno v názorné tabulce vedle hracího pole. Až v mraku vytvoříte požadovaný odstín, pošlete ho dolů na kostičku stejné barvy, kterou takto zničíte.

Nevím proč, ale neustále chytání těch správných kapek a neustále kombinování mě velmi zaujalo a připoutalo k monitoru na dlouho dobu. Doufám, že i vy se budete bavit stejně dobře.

DOWNLOAD, homepage, 1,3 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Stargate Adventures - na motivy seriálu

Rozsáhlé řady fanoušků Hvězdné brány nechť zbystří své smysly! Objevila se totiž adventura na motivy tohoto seriálu - s původní hudbou a známými lokacemi.

HRA: Original Mini Games - šestnáct her v jedné

I když bychom měli mluvit spíše o hříčkách než o hrách, najdete jich v tomto balíku hned šestnáct a to už určitě stojí za pozornost. Většina jich je ideálním...

HRA: Swistakowy Klopot - syslí trampoty

Polskou hru jsme tady, tuším, ještě neměli. Premiéra se povedla - příjemnou grafiku doprovází dobrá hratelnost a více než čtyřicítka úrovní. A navíc sympatický...

Výběr článků

Načítám