Hlavní obsah

Hlídají zdraví i sportovní výkony. Huawei láká na nové chytré hodinky

Novinky, ort

Společnost Huawei je v poslední době nejčastěji skloňována v souvislosti s chytrými telefony, neboť se nedávno pochlubila prémiovou řadou telefonů P40. Ve stínu mobilních novinek, které se pyšní nejlepšími fotoaparáty na trhu, se nicméně ukázaly také zajímavé chytré hodinky Watch GT 2e.

Foto: archív výrobce

Watch GT 2e

Článek

Nový zástupce nositelné elektroniky cílí především na sportovce a aktivněji založené jedince, však také hodinky Watch GT 2e nabízí množství přizpůsobených tréninkových režimů. Rozeznávat přitom dovedou kromě běhu i relativně exotické sporty, jako je například parkour či horolezectví. Něžnější pohlaví zase potěší podpora baletu a jógy.

Lákadla moderních chytrých hodinek

Testy

Při desítkách sportovních aktivit jsou hodinky schopné sbírat všechna klíčová data a zaznamenávat je v přehledných grafech. Uživatel tak má naprostou kontrolu nad tím, jak dlouho cvičil, kolik spálil kalorií či jaký byl interval srdečního tepu během sportovního vytížení. Hodinky dokonce dovedou vypočítat dobu potřebnou k zotavení.

Samozřejmostí je i možnost plánování pravidelného cvičení či možnost sdílet své sportovní výkony na sociálních sítích. Nechybí ani hlídání hladiny stresu či měření kvality spánku v reálném čase.

Foto: archív výrobce

Watch GT 2e

Hodinky zvládají také jako vůbec první zástupce nositelné elektroniky monitorovat hladinu kyslíku v krvi (SpO2). Mohou být tedy užitečným pomocníkem i pro jedince, kteří trpí nějakým chronickým plicním onemocněním. Pokud je něco po zdravotní stránce v nepořádku – nejen v otázce okysličení krve, ale například i v souvislosti s tepem, Watch GT 2e na to svého majitele upozorní.

Svižný chod hodinek zajišťuje čipset Kirin A1 od společnosti Huawei, bez elektrické zásuvky by se novinka měla obejít až po dobu dvou týdnů. Vnitřní paměť má dostatečnou velikost pro uložení zhruba 500 písniček ve formátu MP3.

V tuzemských obchodech se hodinky Watch GT 2e nabízejí v barevných provedeních Graphite Black, Pava Red a Mint Green za 4499 Kč.

Foto: archív výrobce

Watch GT 2e

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám