Hlavní obsah

Ukážou se tablety a počítače? Velká tiskovka Applu vypukne ve středu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už ve středu večer středoevropského času se uskuteční velká tisková konference společnosti Apple. Je takřka již jisté, že na ní americký počítačový gigant ukáže nové iPhony, stejně tak by si ale premiéru mohly odbýt tablety a počítače s logem nakousnutého jablka.

Foto: mif, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Společnost Apple již tradičně drží všechny informace pod pokličkou a nechce všechny úniky komentovat dříve, než dojde k oficiálnímu představení všech novinek.

V kuloárech se nicméně již delší dobu hovoří o tom, že by měla společnost na slavnostní akci ukázat další generaci chytrých hodinek Apple Watch. Ve hře jsou prý také nové tablety iPad, přestože ty se zpravidla odhalují až s několikatýdenním odstupem.

Pokud pojme Apple skutečně celou akci ve velkolepém duchu, mohli bychom se dočkat také nových počítačů, které ponesou nejnovější procesory od Intelu a patrně také špičkové grafické karty řady NVIDIA RTX 20 s jádry Turing.

Foto: Stephen Lam, Reuters

Apple Watch Series 3

Foto: archív výrobce

Apple iPad (2018)

Tři nové iPhony

Přestože to zástupci společnosti oficiálně nepotvrdili, je takřka již jisté, že premiéru si ve středu odbydou nové smartphony s logem nakousnutého jablka. Dočkat bychom se měli přitom hned tří nových iPhonů.

V první řadě by mělo dojít k ukázce dvou následovníků aktuálně nabízených osmiček, kteří přinesou kromě vyššího výkonu také novou paletu barev a podporu dvou SIM karet. Třetí novinkou by pak měla být zmenšenina iPhonu X, tedy v podstatě nástupce dnes již zastaralého iPhonu SE.

Tiskovka společnosti Apple se uskuteční ve středu 12. září od 19:00 středoevropského času. Novinky.cz budou akci sledovat a přinesou informace o všech představených zařízeních.

Foto: archív výrobce

Všechny tři nové iPhony vedle sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám