Hlavní obsah

Apple ukáže ve čtvrtek nové iPady a počítače

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek v 19 hodin se uskuteční tisková konference společnosti Apple. Zástupci amerického počítačového giganta na ní ukážou s největší pravděpodobností nové generace tabletů iPad a počítače Mac.

Foto: archív výrobce

Apple iPad Air (2013)

Článek

K vidění by měl být menší iPad Mini 3 a druhá generace většího modelu Air. Podle některých spekulací bude odhalen také zcela nový tablet s logem nakousnutého jablka, který by se měl svými rozměry blížit již malým notebookům.

Mezi dalšími odhalenými novinkami mají být stolní počítače iMac a Mac či další generace multimediálního televizního centra Apple TV.

Foto: Apple

Pozvánka na čtvrteční tiskovku společnosti Apple.

Informace o chystaných produktech však zatím společnost Apple nijak nekomentovala. To ale není nic divného, zástupci amerického počítačového giganta nikdy neprozrazují žádné informace o novinkách před jejich oficiálním odhalením.

Novinky odhaloval americký počítačový gigant už zkraje září. K vidění byly tehdy nové iPhony 6 a 6 Plus a první chytré hodinky s logem nakousnutého jablka Apple Watch. [celá zpráva]

Foto: archív výrobce

Oba nové iPhony vedle sebe

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám