Hlavní obsah

LG Flatron E2290V: extrémně tenký monitor s atraktivním designem

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Monitor LG Flatron E2290V se snaží zaujmout především atraktivním designem, navíc je ale extrémně tenký – podle výrobce dokonce nejtenčí na světě. Na největším veletrhu spotřební a výpočetní techniky Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas navíc tato novinka letos získala ocenění za inovaci (Innovations Honoree).

Foto: Novinky

LG Flatron E2290V

Článek

Extrémně tenký LCD panel (7,2 mm) s černým plastovým rámečkem doplňuje chromovaný kvádrový podstavec, který působí velice luxusním dojmem. Lesklé části jsou ale náročnější na údržbu.

Foto: Novinky

LG Flatron E2290V

LG Flatron E2290V se ale nemá za co stydět ani v otázce obrazové kvality. Nabídne úhlopříčku 22 palců a Full HD rozlišení 1920 x 1080 obrazových bodů. Pozorovací úhly TN panelu jsou obstojné, v horizontálním pohledu výrobce slibuje nezměněnou viditelnost až do 170°, ve vertikálním pak do 160°.

Foto: Novinky

LG Flatron E2290V

Doba odezvy TN panelu činí 5 ms, přičemž hodnota jasu je 250 cd/m2 a kontrastu deset miliónů ku jedné.

Foto: Novinky

LG Flatron E2290V

Co se konektorové výbavy týče, nabídne Flatron E2290V od společnosti LG digitální konektory DVI a HDMI, které jsou umístěny v podstavci. Novinka se již prodává v tuzemských obchodech za 7200 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám