Hlavní obsah

Vyfoť Panorama: soutěž se Seznamem o iPhone 5

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz odstartovala v pondělí letní soutěž Vyfoť Panorama. Cílem je vyfotit některý z automobilů, které jezdí po celé republice a sbírají data pro Mapy.cz. Autor nejlepší fotky vyhraje iPhone 5, uvedl Marek Dobrý, specialista nových médií ve společnosti Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Pohyb snímacích vozů je možné sledovat na webu

Článek

„Českou republikou v současné době projíždějí automobily, které fotografují Seznam.cz Panorama. Úkolem soutěžících je tato auta vypátrat, kvalitně vyfotit a buď fotografii publikovat s hashtagem sznpanorama na Twitteru či Instagramu, nebo ji poslat na e-mailovou adresu soutezim@firma.seznam.cz,“ konstatoval Dobrý.

Pátrání po vozech lidem usnadní speciální mapa, na které mohou sledovat aktuální pohyb snímacích vozů. K dispozici je zde.

Foto: mif, Novinky

Jedno z aut, pomocí kterých bude Seznam.cz pořizovat panoramatické snímky.

Soutěž bude probíhat v pěti týdenních kolech. „Z těch vzejde na základě originálnosti a estetické kvality fotografií pět průběžných vítězů, kteří získají grilovací sadu Campingaz. Nejlepší fotografie daného týdne bude vždy zveřejněna na microsite Vyfoť Panorama, kde proběhne od 13. do 27. 8 i finálové veřejné hlasování, v němž lidé rozhodnou o celkovém vítězi,“ uzavřel Dobrý.

Přestože soutěž Vyfoť Panorama odstartovala teprve v pondělí, lidé již na web umístili několik prvních fotografií. Soutěžit lidé mohou až do 11. srpna. Kompletní pravidla, aktuální polohu vozů i galerii vyfocených snímků naleznete na stránkách vyfotpanorama.seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Přestože soutěž Vyfoť Panorama odstartovala teprve v pondělí, lidé již na web umístili několik prvních fotografií.

Novinky na serveru Mapy.cz

Už na konci léta by se na serveru Mapy.cz měl objevit zcela nový režim Panorama. Ten bude zobrazovat reálný pohled chodců, jako by skutečně procházeli daným místem. Snímky již nyní pořizují speciálně upravené vozy.

Mapy.cz v průběhu letošního roku čeká celá řada vylepšení. Vedle režimu Panorama se uživatelé mohou těšit také na 3D režim, rychlé aktualizace i off-line verzi map pro chytré telefony. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám