Hlavní obsah

Letgo nakonec přeci jen skončí, přestalo přijímat inzeráty

Novinky, mif

Situace okolo webové služby Letgo se opět komplikuje, tento inzertní portál přestal přijímat nové nabídky k prodeji a informuje své uživatele o tom, že ukončí provoz. Stejnou situaci návštěvníci stránek zažili už v březnu, kdy vedení chtělo z Česka odejít.

Foto: repro letgo.cz

Internetové stránky služby Letgo

Článek

„Je nám líto, ale Letgo nepřijímá nové inzeráty. Po uplynutí tohoto měsíce nebude Letgo v České republice k dispozici,“ informují uživatele od tohoto týdne webové stránky tohoto interního portálu při návštěvě.

Jde o stejnou hlášku, která se zobrazovala na webu už v březnu. V dubnu ale nakonec vedení Letgo otočilo a tvrdilo, že z Česka a dalších zemí – Slovenska, Chorvatska či Slovinska – nakonec odcházet nebude.

Aktuální situace tedy nasvědčuje tomu, že comeback se nevyvedl podle představ. A tak nakonec bude projekt stejně ukončen. Podle současných informací by se tak mělo stát ještě během letních prázdnin, tedy v průběhu srpna.

Služba Letgo byla spuštěna počátkem roku 2015, stojí za ní podnikatel Alec Oxenford spolu s Jordim Castellem a Enriquem Linaresem. Firma, jejíž hodnota se odhaduje na 1,5 miliardy dolarů, má centrály v New Yorku a Barceloně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám