Hlavní obsah

Letgo nakonec otočilo, z Česka zatím neodejde

Novinky, mif

Nečekané pokračování má odchod webové služby Letgo, která zprostředkovává prodej a nákup zboží, z českého trhu. Vedení podniku nakonec otočilo a službu bude nabízet i nadále. Vyplývá to z prohlášení ředitele Letgo pro střední Evropu Jakuba Kováče.

Foto: repro letgo.cz

Internetové stránky služby Letgo

Článek

„Je nám líto, ale Letgo nepřijímá nové inzeráty. Po uplynutí tohoto měsíce nebude Letgo v České republice k dispozici,“ psalo se ještě na konci března na stránkách tohoto inzertního portálu.

Podle serveru CzechCrunch měla být s příchodem dubna služba ukončena nejen v Česku, ale také na Slovensku, v Chorvatsku či ve Slovinsku.

To se ale nakonec nestalo. „Prozatím Letgo v České republice pokračuje dál a nyní můžete vkládat inzeráty tak jako dříve,“ uvedl Kováč. Co vedlo ke změně plánů, však neupřesnil. Podnik nicméně nekomentoval blíže ani chystané ukončení služby, kdy nebylo na stránky možné vkládat nové inzeráty.

Služba Letgo byla spuštěna počátkem roku 2015, stojí za ní podnikatel Alec Oxenford spolu s Jordim Castellem a Enriquem Linaresem. Firma, jejíž hodnota se odhaduje na 1,5 miliardy dolarů, má centrály v New Yorku a Barceloně.

Reklama

Výběr článků

Načítám