Hlavní obsah

Hrej a neplať 32/2004: Letní erotické osvěžení zdarma

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako každé léto i letos je jeden díl vyhrazen hrám s erotickým nádechem. Můžete se tak těšit na novou verzi strategického Playboye, svlékací hru na postřeh a skládání erotických obrázků. Pouze pro dospělé!

Foto: archiv Jiří Kašík

Vedoucí Divadelního spolku Kroměříž a zastupitel Jiří Kašík.

Článek

Playboy 2004

Playboy už ve své textové prvoverzi byl pro nás, tehdy mladé chlapce, doslova kultovní hrou. Ačkoli žádná z ostrých hran jeho dialogových oken ničím nepřipomínala obliny ženského těla, položky menu jako "Zábava Nevěstinec Trojka" dráždily naši fantazii k nepříčetnosti.

Nyní už jsou z nás muži na počátku dospělosti, někteří si i vyzkoušeli, jaké je to být Playboyem ve skutečnosti (dokážete si představit, že by takhle předváděli Doom nebo Carmageddon?), ale přesto se najdou chvilky, kdy se stojí za to ponořit do světa fantazií vyvolaných strohými hlášeními ve stavovém řádku.

Ano, ani tentokrát se Playboy nevymanil ze své textové podoby a přiznejme si, že by to ani nebyl on. Menu jsou ovšem krásně prokreslená, k ovládání se používá myš a tu a tam se v předělu objeví obrázek vnadné dívčiny.

Co se příběhu týče, je trochu zajímavější, než tomu bývalo dříve a tím taky dráždivější: jako trosečníka vás moře vyplaví na jednom ostrově, který je oblíbeným turistickým cílem. Správný Playboy tak neváhá ani chvíli a bez ohledu na to, že si na něj před chvílí šáhla smrt, se oklepe a vyráží na lov.

K němu je na takovém ostrově mnoho příležitostí: pláže, bazény, bary, diskotéky... Výčet taktik, kterými můžete svoji kořist zaujmout a posléze i získat se příliš neliší od předcházejících dílů, většinou zahrajete frajera nebo člověka v depresi. Zbytek už sestává z ukecávání, popřípadě nějakých činů vyjadřujících náklonnost.

Celý svůj virtuální život musíte ovšem nějak financovat, proto není od věci si najít práci. Není též radno podceňovat péči o vlastní pohodu, ať už fyzickou nebo psychickou.

Další díl Playboye nepřináší žádnou revoluci, ale myslím, že to od něj nikdo ani nežádá. Stále se tak může pro muže mladší stát kultem, pro starší pak příjemným rozptýlením, zvláště když by chtěli léto trávit někde na ostrově, zatímco musejí sedět doma nebo v práci.

DOWNLOAD (LITE), homepage, 19.2 (7.2) MB, 9/10

Speed Strip

Jak už název slibuje, v této hře půjde hlavně o svlékání, ne ovšem o rychlé svlékání, spíše budete muset být rychlí, aby k nějakému obnažení vůbec došlo (správně by tedy měl název znít Speed to Strip).

O co tedy jde: hlavní obrazovka je rozdělena do tří částí. Nalevo vidíte klíč, tedy to, jakým symbolům odpovídají jaká čísla. Ve spodním řádku se pak objeví posloupnost symbolů, načež na klávesnici zadáte čísla v odpovídajícím pořadí. Pokud jste úspěšní, pak se v pravém okně posune opona zahalující dívku o kousek dolů.

Takhle by to mohlo vypadat nudně, ale rychlosti, k nímž vás hra nutí, jsou doslova šílené. Jde o to, že začínáte se třemi symboly v řádku, ale jak jde opona dolů, jejich počet se zvětšuje a to jsme teprve v první úrovni, kde se skrývá pouze zcela oblečená dívka. V další úrovní však přibývá úplně nový symbol, což ještě zvětšuje počet možných kombinací.

Zde nabízený Speed Strip je pouze demoverze, což znamená, že v něm naleznete pouze jednu dívčinu. Nenechejte se ale odradit, hra je poměrně náročná a její dokončení vám může zabrat dost času.

DOWNLOAD, 1.5  MB, 7/10

Girl Builder

Na závěr je zde jednoduchá hříčka, která by byla vhodná i pro děti, ovšem její náplň to znemožňuje. Jedná se totiž o známou hru Patnáctka, ovšem zde neskládáte čísla do řady, ale pokoušíte se složit dohromady obrázek vnadné ženy.

Celkově máte na výběr z deseti různých obrázků a můžete zvolit dvě úrovně obtížnosti. Potěší taktéž možnost ukládat a znova načítat již rozehrané partie.

DOWNLOAD,  2 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrej a neplať 27/2004: Tron je zpátky!

Hra na motivy legendárního počítačového filmu Tron se dočkala svého dalšího zpracování a tentokrát opravdu stojí za to. Dále uvnitř článku naleznete jednu...

Hrej a neplať 28/2003: Mrazivý díl

Je horké léto, ale i přesto si mnozí z vás jako každou středu našli cestu ke svému oblíbenému magazínu o třech hrách zdarma. A čím vás překvapí tento týden?...

Výběr článků

Načítám