Hlavní obsah

Američané na nákupech: Cisco koupí slovenskou firmu Slido

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Americká technologická společnost Cisco koupí slovenskou firmu Slido, která poskytuje technologie pro lepší interakci s publikem na osobních i virtuálních mítincích a akcích. Informovaly o tom obě firmy. Finanční podmínky transakce nezveřejnily.

Foto: Cisco

Webové stránky Cisco

Článek

Společnost Cisco uvedla, že technologie firmy Slido se stanou součástí její divize Webex, která vyvíjí aplikace pro webové konference a videokonference. Webex tak získá nové možnosti, jak zvýšit zapojení účastníků osobních i virtuálních setkání.

Řešení firmy Slido používá téměř sedm milionů lidí měsíčně. Slido nabízí platformu pro zapojení publika, která umožňuje v reálném čase vyhodnocovat zpětnou vazbu účastníků před, během a po mítinku. Využívá přitom různé formy dotazníků, kvízů, hlasování a dalších nástrojů.

Společnost Cisco upozorňuje, že vzdálené mítinky a setkání se staly každodenní realitou a prostupují všemi aspekty našich životů – od komunikace s přáteli, přes členy rodiny až po kolegy v práci. Firmy proto podle ní hledají cesty, jak udržet kontakt se všemi účastníky mítinků a poskytnout lepší zážitek z virtuálního setkání se zaměstnanci, obchodními partnery i zákazníky.

Slack mění majitele, komunikační aplikace se prodala za 600 miliard korun

Software

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám