Hlavní obsah

ESET Výkupné: Pokud nejste spokojeni, na konec smlouvy čekat nemusíte

Novinky, www.eset.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Jeden z největších světových výrobců antivirových programů, společnost ESET, nabízí do konce dubna ojedinělou akci ESET Výkupné, která firmám pomáhá při přechodu k bezpečnostnímu softwaru této společnosti. Vzhledem k licenčním ujednáním a smlouvám je téměř nemožné po dobu platnosti licencí antivirových produktů začít používat jiný software bez ztráty investovaných prostředků. Pokud firma se svým současným řešením ochrany proti virům, spamu a útokům ale skutečně není spokojena a chce okamžitou změnu, možnost přece jen existuje.

Článek

Ilustrativní může být případ malé firmy podnikající ve finančním poradenství. Její problém byl jednoduchý: firemní počítače jsou staršího roku výroby a neodpovídaly současným nárokům. Firma neměla v rozpočtu dostatek financí na nákup nového hardwaru, a proto se rozhodla pro jiné řešení – výměnu antivirových produktů, které nebudou klást vysoké nároky na operační paměť počítačů, jako tomu bylo doposud. Do konce platnosti licencí ovšem zbývalo ještě několik měsíců a vypovědět smlouvu předčasně nebylo možné. V případě standardního nákupu nového softwaru by pak firma přišla o investované prostředky.

Řešení popsané situace je až do konce dubna možné prostřednictvím nabídky ESET Výkupné. Pokud si firma koupí minimálně 5 licencí některého z antivirových produktů ESET, po zbývající dobu platnosti konkurenčních licencí získává koupené produkty zdarma. Takto si může zajistit ochranu firemních počítačů až na jeden rok. Stačí doložit fakturu nebo smlouvu od stávajícího dodavatele. Nová nabídka je určena pro všechny velikosti i typy podniků, včetně škol nebo státní samosprávy.

Akce se týká všech produktů z firemního portfolia ESET, tedy řešení určených pro ochranu pracovních stanic, serverů i mobilních telefonů. Produkty ESET podporují platformy Microsoft, Linux i Mac OS X. Více informací naleznete zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám