Hlavní obsah

Neumíte pracovat s iPodem? Škola iPod vás to naučí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská společnost Selfridges otevřela v Londýně speciální školu, která naučí její návštěvníky, jak pracovat se zařízením iPod. Kurz však není zadarmo, "žáka" přijde na 65 liber (téměř 3000 Kč).

Článek

Kurz, který se sestává z jedné 40minutové lekce, tedy stojí skoro tolik, co nejlevnější hudební MP3 přehrávač z nabídky Applu, tedy iPod Shufle.

Výuka zahrnuje práci se softwarem iTunes, s nahráváním a odstraňováním videí z/do zařízení, rovněž nechybí ani návody, kterak tvořit vlastní playlisty (seznamy přehrávaných skladeb) nebo stahovat multimediální obsah z internetu.

Mluvčí firmy již přislíbila spuštění i dalšího kurzu s názvem iPod Survival, který je určen pro všechny ty, kteří se obávají toho, že se jejich přehrávač při používání poškodí.

Výuka je podle manažerky společnosti Kristiny Rateové určena pro všechny věkové skupiny. "Naši kluci - školitelé prostě ví o iPodu úplně vše," uvedla Rateová s tím, že lidé, kteří kurzem projdou, budou umět pracovat s iPodem dokonale.

Pokud však uděláte od zmíněného "školícího střediska" firmy Selfridges několik kroků dále, narazíte na obchod Apple Regent Street, kde vás firma Apple zasvětí do tajů svých iPodů zcela zdarma, dodávají pozorovatelé.

Podrobný návod k obsluze zařízení rovněž naleznete na internetových stránkách výrobce, včetně popisu toho, jak se vyhnout téměř všem problémům, které by mohly při používání iPodu nastat. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám