Hlavní obsah

Nový portál Televizeseznam.cz už mohou navštěvovat všichni uživatelé

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila už minulý měsíc v testovacím provozu nový videoportál Televizeseznam.cz, nyní jde tento server do ostrého provozu – navštívit jej tak mohou všichni uživatelé. Na portálu naleznou na jednom místě videoobsah ze všech obsahových služeb české internetové jedničky, kromě toho na něm návštěvníci naleznou také tvorbu partnerských vydavatelů.

Foto: Seznam.cz

Nový videoportál Televizeseznam.cz

Článek

Nový videoportál si může vyzkoušet kdokoliv na adrese Televizeseznam.cz.

Konkrétně je na portálu Televizeseznam.cz k dispozici živé vysílání Televize Seznam s archivem, ale také videa ze serverů Stream.czProženy.cz a Garáž.cz. Chybět nebude ani obsah ze serverů Novinky.czSuper.cz a Sport.cz, které Seznam.cz provozuje s vydavatelem deníku Právo, společností Borgis.

Foto: Seznam.cz

Karta jednoho z pořadů

Foto: Seznam.cz

Nový portál nabídne také živé vysílání Televize Seznam.

Na videoportálu Televizeseznam.cz najdou lidé také obsah třetích stran, se kterými formu spolupráce zaštiťuje tým Seznam Partner.

„Televizeseznam.cz nabídne playlisty s rozkoukanými videi, historií zhlédnutých videí a také videa uložená k přehrání na později,“ uvedla mluvčí Seznamu Aneta Kapuciánová.

Více se o videoportálu Televizeseznam.cz a jeho funkcích dozvíte v našem dřívějším článku.

Foto: Seznam.cz

Karta jednoho ze seriálů

Foto: Seznam.cz

Na své si přijdou také sportovní fanoušci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám