Hlavní obsah

Pomatený muž se snažil sníst tablet. Nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Případ kuriózního úmrtí řeší policie v ruském Petrohradu. Nezaměstnaný muž tam zemřel na následky vnitřního krvácení, které si sám způsobil, když se pokusil sníst svůj tablet.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie přijela pro muže do bytu v Petrohradě asi v pět hodin odpoledne v neděli 7. června. Přivolali ji sousedé. Nahlásili, že muž vyvádí jako šílený a vyhazuje z okna věci.

Když se ozvalo známé výstražné houkání, muž vyběhl před dům a začal polykat střepy a zbytky tabletu. To se mu ale stalo osudným. Součástky zřejmě rozřezaly jeho trávicí trakt a on na následky vnitřního krvácení zemřel dřív, než ho lékaři odvezli do nemocnice.

„Když místní policejní vyšetřovatel dorazil na místo činu, jednačtyřicetiletý nezaměstnaný muž se začal chovat divně a pojídat sklo a zbytky rozbitého tabletu, aby se vyhnul zatčení,“ citoval server The Moscow Times prohlášení ministerstva vnitra.

Policista se snažil muži zabránit, aby tablet pojídal, a sám se u toho zranil. Zavolal pak záchranku, která ale přijela ve chvíli, kdy už byl muž v bezvědomí. Lékař pak jen konstatoval smrt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám