Hlavní obsah

Firmy.cz mění svoji domovskou stránku

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz změnila podobu úvodní stránky svého katalogu Firmy.cz. Více se zaměří na tematické odkazy a přehlednější zobrazení jednotlivých kategorií. Nová úvodní stránka je k dispozici od pondělí.

Foto: Seznam.cz

Nová úvodní stránka katalogu Firmy.cz

Článek

Na úvodní stránce se budou zobrazovat vždy konkrétní tipy z katalogu Firmy.cz. V průběhu září půjde například o témata „Dejte svému životu nový směr“ (odkaz na personální agentury, jazykové kurzy, brigády a rekvalifikace), „Šaty dělají člověka“ (kategorie prodej oblečení pro dospělé a děti, obuv a second handy) a „Topná sezóna je za dveřmi“ (prodej palivového dříví a uhlí, plynoservis a kominík).

Foto: Seznam.cz

Přes Firmy.cz je možné rychle hledat společnosti v okolí domova i práce.

Další produktovou novinkou je větší propojení s Mapy.cz. „Pokud je uživatel přihlášený a nastavil si na Mapy.cz adresu svého domova a práce, může přes Firmy.cz rychle hledat společnosti v okolí těchto dvou bodů. Bez zadávání adresy tak lidé rychle naleznou, kam jít například s kolegy na oběd,“ řekl Jan Pinkas, produktový manažer Firmy.cz.

Foto: Novinky

Nové Firmy.cz

Novou podobu katalogu Firmy.cz spustila společnost Seznam.cz letos v dubnu. Kromě designu se vylepšení dočkalo také vyhledávání. Změněn byl také obchodní model služby. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám