Hlavní obsah

Zboží.cz nabídne tematické letáky

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila na svém nákupním rádci Zboží.cz testovací provoz tematických letákových nabídek. Ty uživatelé naleznou přímo na titulní stránce této služby, hned pod vyhledávacím polem. Testovací provoz se uskuteční od 14. do 20. července.

Foto: Zbozi.cz

Letákové nabídky uživatelé naleznou přímo na titulní stránce Zboží.cz

Článek

„Chceme uživatelům nabídnout možnost, jak rychle a jednoduše najít tu nejzajímavější nabídku na 15 druhů zboží, které v daném období mohou zrovna potřebovat. První dva letáky jsme zaměřili na ‚Elektroniku k vodě‘ a ‚Relaxaci na zahradě‘,“ řekl Milan Šmíd, manažer Zboží.cz.

Podle něj si pilotní program klade za cíl zjistit, zda budou mít uživatelé o takovouto formu nákupních rádců zájem.

Foto: Zbozi.cz

Ukázka tematického letáku

„První várku letáků jsme připravili společně s několika vybranými e-shopy, se kterými jsme dosud měli ty nejlepší zkušenosti. Kromě zajímavé cenové nabídky pro zákazníky se zde také otevírá možnost pro majitele internetových obchodů, jak lidem prezentovat akci, která u nich právě probíhá,“ doplnil Šmíd.

Lidé nepřijdou ani o tzv. Nabídku dne, kde se zobrazují zajímavé tipy ke koupi. Přesune se však do spodní části stránky, kde zcela nahradí „Týdenní nabídky“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám