Hlavní obsah

Ivo Lukačovič se opět začne aktivněji věnovat Seznamu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zakladatel a většinový majitel společnosti Seznam.cz Ivo Lukačovič se bude více věnovat aktivitám české portálové jedničky, především strategii a fungování služeb společnosti Seznam.cz. Generálním ředitelem zůstává Pavel Zima, uvedla mluvčí firmy Irena Zatloukalová.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz

Článek

„Dlouhodobá práce z domova mi už nevyhovovala a Seznam.cz mi začínal chybět, a proto jsem se rozhodl, že se do něj vrátím, se všemi výhodami, které jako majitel a předseda představenstva mám. Chci se hlavně věnovat našim produktům a předávat své vize dál,“ uvedl Ivo Lukačovič, zakladatel a většinový majitel Seznam.cz.

„Jsem rád, že se Ivo rozhodl věnovat se zase produktům a službám Seznamu, jeho výborný produktový cit a vize nám určitě hodně pomůžou,“ doplnil Pavel Zima, generální ředitel Seznam.cz.

Služby Seznamu by nyní měly více reflektovat přání a vize majitele společnosti. Ten bude mít vždy finální slovo u produktů, kterým se bude věnovat. Návratem Lukačoviče se Seznam také vrací od ledna ke svému původnímu sloganu „Seznam.cz, najdu tam, co neznám“. Slogan navazuje na již před rokem avizovaný „návrat ke kořenům“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám