Hlavní obsah

Firmy.cz mají nový vzhled i funkce

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila vylepšenou verzi serveru Firmy.cz. Největší český ověřený internetový katalog firem a institucí přináší kromě nového vzhledu také další funkce. Informoval o tom produktový manažer serveru Firmy.cz Jiří Křivánek.

Foto: Novinky

Firmy.cz

Článek

„Nejvíce změn čeká na klienty serveru Firmy.cz. Došlo ke zjednodušení a větší variabilitě samotného firemního zápisu. Kromě klasických informací mohou klienti vkládat vlastní nabídky, aktuality, kontaktní osoby (včetně fotografií), či uveřejnit nestandardní otvírací dobu,“ uvedl Křivánek.

Foto: Seznam.cz

Starý (vlevo) vs. nový vzhled (vpravo)

„Velkou změnou také prošel vyhledávač, který je kompletně přepracován a doplněn o funkce našeptávače a opravovače překlepů. Změnou prošel i samotný editační formulář zápisu. Klienti nyní mohou editovat jakýkoliv obsah a okamžitě uvidí finální podobu jejich prezentace,“ konstatoval produktový manažer serveru Firmy.cz.

Foto: Seznam.cz

Nový vzhled

Katalog Firmy.cz obsahuje více než 550 000 společností a institucí, zařazených do 3600 kategorií, s denní návštěvností přesahující 250 000 unikátních návštěvníků a každý den si lidé zobrazí více než 1 500 000 detailů firemních zápisů.

Foto: Seznam.cz

Starý vzhled

„Na co jsme opravdu pyšní, je i fakt, že více jak 90 % zápisů jsou ověřená data mladší jednoho roku. Je to výsledek pečlivé práce týmu administrátorů, kteří spravují katalog a v rámci telefonického ověřování jsou v přímém denním kontaktu s našimi uživateli a klienty,“ dodal Křivánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám