Hlavní obsah

Lidé se v srpnu podle Seznamu zajímali o houbaření i festivaly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hitem internetu byly v srpnu festivaly a houbaření. Velké popularitě ve srovnání s červencem se minulý měsíc těšila také počítačová hra Howrse. Vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů portálu Seznam.cz.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Publikum na Sázafestu

Článek

„Podle srpnových skokanů internetu se lidé v srpnu chtěli bavit a věnovat se svým koníčkům. Nejvíce to muselo vřít v Benešově u Prahy na 11. ročníku Sázava festu, který obsadil první místo ve skokanech týkající se kulturních akcí. Na druhém místě se překvapivě usadila akce nesoucí název Porciunkule v městě Hostinném,“ komentoval srpnové statistiky Jakub Šumanský, PR specialista společnosti Seznam.cz.

„Druhý měsíc prázdnin nám také přinesl dlouho očekávané letní počasí, které mnohé školou povinné doslova vyhnalo k vodě, přesněji do Aquapalace Praha. Teplé letní počasí je ovšem spojeno také s bouřkami mající blahodárný dopad pro typicky český koníček – houbaření. Nejvyšší nárůst hledání v kategorii osobnost a událost zaznamenala vražda spisovatelky Simony Monyové,“ dodal.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v srpnu 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy, nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - srpen 2011
Osobnosti
1.Simona Monyová
2.Robert Bakalář
3.Berenika Kohoutová
4.Rosie Jones
Praktické dotazy
1.Kurzy
2.Testy autoškola
3.Atlas hub online
4.Houbová omáčka se smetanou
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Sázava fest 2011
2.Porcinkule Hostinné 2011
3.Motokros Loket
4.Pardubická juniorka 2011
TV pořady, filmy, seriály
1.Tchýně a uzený
2.Toulavá kamera
3.Šmoulové 3d
4.Šéfové na zabití

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám