Hlavní obsah

Seznam.cz spustil letní soutěž Česko pod palcem

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká portálová jednička Seznam.cz připravila letní soutěž pro uživatele, kteří mají v mobilním telefonu staženou aplikaci Mapy.cz. Průvodcem celé soutěže bude cestovatel, dobrodruh, všeználek a všudybyl Tonda Jonáš. Novinkám to potvrdila mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.

Článek

„Zatím ty, kdo rádi soutěží jen upozorňuje v rádiovém spotu a na speciální webové stránce, že si mají aplikaci stáhnout. Už název celé akce Česko pod palcem napovídá, o čem to celé bude,“ uvedla Zatloukalová s tím, že bližší informace o celé soutěži se lidé dozvědí ještě v průběhu tohoto týdne.

Aplikace Mapy.cz je dostupná pro více než 170 typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout aplikaci Mapy.cz můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz. [celá zpráva]

„Nazdar, tady Jonáš, Tonda Jonáš. Možná si mě pamatujete z filmů Tyč jako bič nebo Bič jako tyč, to je Tyč jako bič, ale dvojka. Hele, zřejmě o mně ještě v nejbližší době uslyšíte. Ale nejdřív si stáhněte aplikaci Mapy.cz, kterou vytvořil Seznam.cz do vašich mobilů a připravte se na velký věci, který jakože vopravdu přijdou,“ láká uživatele prototyp člověka zvaného „Američan z Vysočan“ Tonda Jonáš.

Bližší informace o soutěži, včetně možnosti registrace, naleznete na internetových stránkách www.ceskopodpalcem.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám