Hlavní obsah

Stream.cz má nový design i pořady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární český videoportál Stream.cz představil tento týden nový design svých internetových stránek. Kromě zcela nového prostředí naleznou uživatelé také nový obsah. Příkladem může být populární pořad Nikdo není dokonalý z produkce televize Prima.

Článek

„Změna designu, která je mimochodem největší za naší tříletou historii, by měla uživatelům přinést větší komfort při prohlížení videí a větší atraktivitu celého prostředí. Uživatelé budou mít nově k dispozici videa ve formátu 16:9,“ řekl ředitel Stream.cz Miloš Petana.

Pro uživatele je ale připraveno také několik obsahových novinek. Stávajících 15 pořadů televize Prima bude na Stream.cz rozšířeno o sestřihy podařených scén z pořadu Nikdo není dokonalý, který moderoval Jiří Krampol.

Spuštěna byla nová sekce Top Blog, kde mají známé osobnosti své videoblogy. Jako první se o své zážitky podělí s uživateli mladá zpěvačka Ewa Farná. „Ta videa si točím i stříhám úplně sama a budu v tom pokračovat až do konce roku,“ prozradila.

V nové sekci Reklamožrouti budou moci návštěvníci shlédnout několik set nejzajímavějších reklam z celého světa, které byly v poslední době natočeny, ale i videokanál s archivem osmi pořadů hudební televize Óčko.

Inovovaný design videoportálu Stream.cz i nové pořady si můžete prohlédnout ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám