Hlavní obsah

VIDEO: Plastické operace jsou novým diváckým hitem na Stream.cz

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěšné seriálové řadě Gynekologie I a II je tu nový programový fenomén internetové televize Stream.cz. Tentokrát vsadila na téma plastických operací on-line.

Článek

Plastiky těla jsou obsahem seriálu Sex-appeal na Stream.cz, kde je uživatelé internetu sledují už od ledna letošního roku. Ve čtrnáctidenních premiérových dílech tu odborníci z renomovaných pražských klinik dávají nahlédnout do přípravy a průběhu operací, které dříve zůstávaly decentně skryté.

Jde o úpravy prsou, obličeje, uší nebo břišních partií, ale také třeba odstraňování mateřských znamének. Největší pozornost návštěvníků internetu soustředily plastiky prsou - tři verze dílu, který detailně popisuje přípravu a průběh zvětšení prsou shlédlo dohromady přes 1,26 miliónu diváků.

Kdo o plastické operaci třeba jen občas uvažuje, může díky Stream.cz načerpat spoustu užitečných rad a informací od lidí, kteří se do vylepšení svého sex-appealu odvážně pustili.

:. Sex-appeal: Zvětšení prsou. Zdroj: Stream.cz

"U plastických operací, kde je hodně krve, děláme raději verze pro slabší povahy, kde není naturalisticky vidět celý průběh operace. Informačně je však stejně hodnotná, jako ´plná verze´," vysvětluje dramaturgyně Streamu Andrea Maloveczká.

Seriál, který vzniká s pomocí předních pražských klinik specializovaných na plastickou chirurgii a estetickou dermatologii, bude pokračovat díly o abdominiplastice (tzn. plastice břicha), faceliftu, zmenšení prsou, výplni vrásek, epilaci či modelaci prsou.

K zajímavé náplni seriálu Sex-appeal mohou přispět sami diváci. Pro další díly o liposukci, operaci víček nebo brady hledá redakce Streamu vhodné protagonisty. Lidé, kteří se na podobné plastické zákroky chystají, se mohou obrátit na redakci Stream.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám