Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: EverEternal WinterWorld – máte rádi zimu?

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadá to, že letošní zima jen tak neskončí. Ale zbavit se té virtuální můžete velice snadno – projít rozsáhlým světem plným nástrah a jednou pro vždy se s ní vypořádat.

Článek

Někdo o plošinovkách může tvrdit, že už se vyčerpaly a nemohou nabídnout nic nového. Přesto se k nim spousta lidí znovu a znovu vrací pro jejich nenáročnou zábavu.

:. EverEternal WinterWorld

Pokud patříte mezi ně, tak zbystřete svou pozornost. Dostává se k nám totiž jeden zdařilejší kousek, navíc obdařený tolik příhodnou zimní tématikou.

:. EverEternal WinterWorld

Njede v něm o nic menšího než o nalezení a zlikvidování zlého bosse, který seslal na zemi věčnou zimu. Do cesty trvající sedm úrovní se vám samozřejmě postaví spousta nepřátel, ale také budete obdaření třemi různými zbraněmi, abyste je mohli zlikvidovat. Pokud navíc umíte anglicky, užijete si spousty sarkastických hlášek a vtípků, které by hlavnímu hrdinovi mohl závidět i Dr. House. 

Reklama

Výběr článků

Načítám