Hlavní obsah

Ruský program simuluje flirtujícího chatujícího muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci chatování by se měli mít na pozoru! V domnění, že konverzují s vášnivou osobou, by příště mohli narazit na počítačový program, kterému nepůjde o získání jejich srdce, ale jejich osobních údajů.

Článek

Ruská stránka CyberLover.ru dělá reklamu programu, který podle ní dokáže simulovat vášnivou chatovou konverzaci. Chlubí se, že dokáže chatovat až s deseti ženami najednou a přesvědčit je, aby "mu" sdělily svá telefonní čísla.

Australská firma antivirových programů PC Tools varuje, že program by mohl být zneužit těmi, co na webech pátrají po osobních datech. Provozovatelé ruské stránky odmítli, že by něco takového měli v úmyslu.

Program, který je zatím k dispozici jen v ruštině, půjde do prodeje kolem 15. února, hned po svátku svatého Valentýna, tvrdí CyberLover.ru. "Ani jedna dívka dosud nepoznala, že komunikovala s programem," tvrdí firma s tím, že její program dokáže simulovat i virtuální sex.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám