Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 24. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho ve světě dobře smyšleného, ale dobra málo

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dokončete rozdělané věci. Náhle se zjeví nadřízení, klienti nebo společníci a vy zůstanete stát s prázdnýma rukama. Neprovokujte partnera a nesrážejte jeho sebevědomí. Mohl by zareagovat úplně jinak, než předpokládáte. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud jdete reprezentovat svoji firmu, bude to slušný úspěch. Díky Luně a Merkuru jste přesvědčiví a vzbudíte sympatie, zejména u osob opačného pohlaví. Vtipné, erotické narážky známého, ve vás probudí odvážné představy. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Bude se kolem vás točit kolega, který by vám rád svěřil malé tajemství. Chybí mu odvaha oslovit vás přímo. Měli byste mu vyjít taktně vstříc. Nemine vás nečekaný, nepříjemný výdaj. Zřejmě dojde na zapomenutý účet nebo dostanete pokutu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

O lepším místě a vyšší funkci sníte nejen vy, ale i řada kolegů. Nedejte se zmást jejich hranou skromností a vytáčkami. Otráví vás opakovaná změna hodiny schůzky s vaší láskou. Neukvapte se a nereagujte hrubě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Byla by ostuda vzít zpět jedou dané slovo. U řady lidí byste si ublížili. Zatněte zuby a obrňte se trpělivostí, nějak už si určitě poradíte. Neberte si práci domů, pokazíte, co můžete. Navíc pořádně naštvete partnera.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Venuše s Lunou hovoří o vašem rostoucím vlivu na opačné pohlaví. Můžete se o tom snadno přesvědčit. Oslovte osobu, o kterou marně usilují vaši kolegové či známí. Jakmile s vámi půjde na schůzku, je to jasné. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hlídejte si závistivce, který vás očernil u šéfa. Připravte se na to, že budete nuceni čelit nespravedlivému obvinění. Nevěřte tomu, že vaše dlouhé, vřelé hovory s jistou půvabnou osůbkou, zůstaly nepovšimnuty.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Z míry vás vyvede změna rozhodnutí nadřízených, ohledně nějaké cesty.  Buď místo vás pojede někdo jiný, nebo děje něco vážného. Přítel se dostane nesnází a záleží na vás, jestli budete ochotní pro něj něco udělat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vaše pochybnosti ohledně podpisu nějakých dokumentů jsou zřejmě zbytečné. Jestliže jste už se vším předběžně souhlasili, není o čem hovořit. Neviňte ze všeho partnera, také má nárok na nějakou tu menší chybu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepodávejte se pochybnostem. Nové povinnosti stoprocentně zvládnete. Využijte toho, že s vámi partner bude souhlasit. Bylo by škoda promarnit tak skvělou příležitost. Můžete zajít hodně daleko, bude tvárný.

Nepodávejte se pochybnostem. Nové povinnosti stoprocentně zvládnete. Využijte toho, že s vámi partner bude souhlasit. Bylo by škoda promarnit tak skvělou příležitost. Můžete zajít hodně daleko, bude tvárný.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Den jako každý druhý, tedy nijaký. Nežeňte se do žádných nových úkolů. Držte se toho, co znáte a umíte. Jenom byste si říkali o nějaký malér. Někdo se chystá zamíchat vašimi plány. Nic neslibujte přátelům a tchýni.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Podaří se vám vyšetřit trochu času pro sebe a své starosti. Hleďte toho využít, běžte si vyřídit své záležitosti. Jedna z nich už další odklad neunese. Je ohrožen váš pocit svobody a nezávislosti. Partner vám hodlá přistřihnout křídla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám