Hlavní obsah

Horoskopy na středu 24. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počítej se životními zákony, ale buď také vždy připraven na výjimky

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nahlas to možná nikdo neřekne, ale vaši snahu vyjít i s příbuznými, které jinak nemusíte, všichni vysoce ocení. Zejména vaši nebo partnerovi rodiče, kteří se pohromadě často nevidí. Naplníte myšlenku Vánoc o lásce a míru v duši.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rodinu překvapíte fantazií a vynalézavostí. Přijdete s originálním nápadem, vaše svátky budou mnohem hezčí a duchovně bohatší než předchozí. S chutí sníte i připálenou rybu nebo kubu. Můžete si být jistí, že vám Ježíšek udělá radost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dnešní den proběhne ve vstřícné, sváteční atmosféře. Nemohou ho pokazit ani drobná nedorozumění a neshody. Velkou zásluhu na tom budou mít vaše děti a další příbuzní. Večer vám ozvláštní oživení tradic a vzpomínky na Vánoce vašeho mládí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Průběh Štědrého dne bude odpovídat vašim představám a přáním. Největší radost vám udělá srdečná atmosféra a potěšení blízkých z vašich dárků. Vyhovovat vám bude spíše klid a blízkost milých osob než rušná, velká společnost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nestačíte žasnout, kolik se na poslední chvíli najde ochotných pomocníků. Nějakou, i tu sebemenší zásluhu si bude chtít připsat skoro každý člen rodiny. Nelze vyloučit možnost, že vás večer může být u stromečku víc, než jste si mysleli.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

S klidným dopolednem nepočítejte. Na to jste toho na sebe naložili moc a moc. Důležité je, že vše zvládnete, aniž na sobě dáte znát podráždění. Večer už budete zranitelnější, ale nemáte se čeho obávat. Ježíšek k vám bude štědřejší, než myslíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přivstanete si a většinu práce zvládnete už během dopoledne. Odpoledne již věnujete dolaďování atmosféry, zdobení stromečku a krocení netrpělivých členů rodiny. Večer bude jako malovaný, zavládne všeobecná spokojenost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nejvíce radosti a spokojenosti vám udělá blízkost partnera, dětí a dalších milých příbuzných. Upřímně vyjdete každému vstříc a splníte každé jeho přání. Nádherným symbolem dnešního večera bude důraz na tradice a duchovno.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zbavit se nervozity a zvládnout vnitřní neklid vám pomůže Venuše. Není důvod se bránit magické, štědrovečerní atmosféře. Zapomenout na starosti vám pomůže voňavý, rozzářený stromeček, svit svíček a tradiční koledy. Nestyďte se za slzy dojetí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ve vašem okolí bude veselo, dobrou náladou nakazíte celou rodinu. U štědrovečerního stolu bude pozornost blízkých upřena hlavně na vás. Svoje sympatie a lásku rozdáte rovným, spravedlivým dílem. Pro každého najdete vlídné slovo a dárek.

VODNÁŘ ( 21.2. – 20.3.)

Nepřehánějte to s odpovědností za dokonalý průběh dnešního dne. Stejně napjatí jako vy, jsou milióny jiných lidí. Večer až se s rodinou sesednete u bohatě prostřeného stolu, budete v pořádku. Při hledání dárků si užijete spoustu zábavy.

RYBY ( 21.3. – 20.4.)

Je před vámi den plný událostí a překvapení. K jeho zajímavému průběhu přispějete originálními nápady i vy. Vaše oblečení, způsob prostírání a sváteční výzdoba domu, rozhodně nebudou nijak všední a banální. Mile vás překvapí nečekané blahopřání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám