Hlavní obsah

Horoskopy na středu 22. listopadu 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohroma ukáže, máš-li pravého přítele

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Někdo, koho nelze odbýt, vám připomene nesplněnou povinnost. Naštěstí nic není ztraceno, zvláště nabídne-li vám pomocnou ruku. Obdržíte cennou informaci. Nebudete-li však dostatečně vnímaví, přehlédnete její význam.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pohotově zareagujete na kritiku někoho, kdo se tlačí na vaše místo. Mělo by vás to přinutit otevřít oči před nepříjemnou pravdou. Návštěvu známých nebo oslavu byste si mohli pokazit nevhodnou poznámkou na adresu hostitele.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

V zaměstnání nerozhodujte za jiné a nikomu nevnucujte svá řešení. Budou se po vás vozit a nedají vám na chvíli klid. Bude třeba se smířit s nějakým nepříjemným úředním rozhodnutím. Naštěstí máte šanci ho změnit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Těžké to budou mít zejména živnostníci a drobní podnikatelé. Pohodová atmosféra zavládne při setkání s příbuznými. Pokud ve vzduchu visel nějaký konflikt, spolehlivě ho zažehnáte. O vlásek uniknete nehodě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešní den výrazně poznamená a ovlivní pohyb Venuše a Merkuru. Rozhodně se nebudete ani chvíli nudit. Neminou vás stejně tak hádky, jako smiřování a nutnost přijímat podivné kompromisy. Škodní však nebudete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bude-li se vám dařit, hned se přihlásí ochotní pomocníci. Kdyby ne, počítejte se stejným počtem kritiků. Oťukněte šéfa, jak by se tvářil na žádost o zvýšení platu. Díru v rozpočtu vám udělá lákavá nabídka obchodů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Můžete odvážně investovat a pokusit se o vlastní, originální řešení různých, nejen pracovních problémů.  Uran vám umožní držet se vlastních myšlenek a postupně je uvádět do života. Sice pomalu, ale jistě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opatrně s tendencí svalovat vinu za vlastní chyby na někoho, kdo je poblíž. Mars naznačuje, že narazíte. Dobré zprávy přinesou partner z práce nebo děti ze školy. Pozor při práci vyžadující zkušenosti a zručnost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na poslední chvíli vyklouznete z léčky, kterou na vás chystají nadřízení nebo kolegové. Pochopíte, že všechny jejich návrhy měly jediný cíl, zneužít vaše občas neodůvodněné a přehnané ambice. Pohleďte pravdě do očí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V případě projevů nějakého onemocnění se nesnažte léčit sami. Mohli byste si spíše uškodit. Spor s partnerem vyvolá projev jeho nečekaná žárlivost. Zvláště mladší ročníky by měly být tolerantní a hned se neurážet.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Navážete několik slibných nových kontaktů s lidmi ze své profese. Výsledkem by mohl být výhodný obchod nebo vaše navržení na důležitou funkci.  Nebuďte zbytečně skromní, na to se dnes nehraje. Berte dokud nabízejí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte v těchto dnech výjimečnou schopnost obrátit všechno ve svůj prospěch. Známý, který pro vás nikdy nic neudělal, se pokusí vám něco nalhat a půjčit si od vás nemalé peníze. Zdá se, že ho hodně rychle poženete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám