Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 4. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovat a zachovat si přitom rozum nedokáží ani bohové

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dobrá nálada po zdravém spánku vám vydrží celý den. Partner a děti budou jenom rádi. Vezmou to totiž jako příležitost přemluvit vás k něčemu, do čeho se vám moc nechce. Zdá se skoro jisté, že podlehnete a splníte jim všechna přání.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Po krátkém přemítání dojdete k závěru, že nebudete nikomu nic slibovat a naléhajícím přátelům i příbuzným otevřeně sdělíte, že plány na dnešek jsou stále otevřené a, co vlastně bude, záleží jen na vašem rozpoložení a požadavcích rodiny.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chcete-li si zajezdit na lyžích, pak vyberte tu nejbližší sjezdovku od vašeho domova. Cesta tam, bude snadná, ale návrat vám může znesnadnit únava, počasí nebo rozmary vašeho vozu. Ochrannou ruku nad vámi drží Jupiter.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V případě náznaku sebemenších zdravotních potíží, zvolte náhradní program a držte se nejlépe doma nebo alespoň vyhřátých, teplých míst. Nemá smysl hrát si na hrdinu a sami sebe přesvědčovat, že jde o neškodné maličkosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Než někam vyrazíte, do restaurace, na nákupy nebo na nějakou společenskou akci, odpovědně si přepočítejte momentální hotovost. Není tak docela jisté, že si můžete všechno dovolit, aniž ohrozíte rodinný rozpočet.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Příbuzní to nahlas neřeknou, ale moc touží po tom, abyste se na ně přijeli podívat. Zkuste si vzpomenout, kdy jste u nich byli naposledy a podle toho se zařiďte. Dobré vztahy občas vyžadují nějakou tu oběť.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Překvapí vás pozvání na akci pořádanou někým, s kým jste se v poslední době moc nevídali. Berte to jako snahu známého, přítele či souseda napravit staré chyby a navázat nové, pevné vztahy. Bavit se budete dobře, o to se nebojte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jen s velkým sebezapřením vyjdete vstříc ženské části rodiny a necháte se přemluvit k pochůzce po obchodních centrech. Předem je vám asi jasné, že se budete pořádně nudit a navíc to nebude nijak levná záležitost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Slušnou zábavu slibuje kulturní nebo sportovní akce, na kterou půjdete s přáteli. Podmínkou je, že se nenecháte vyprovokovat jedním nepříliš úspěšným, ale o to závistivějším známým, kterému se nedaří a jenom prudí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Moc si neplánujte, co všechno podniknete. Starší děti se domluvily s kamarády, a jak se zdá, docela dobře se obejdou bez vás. Byla by chyba vnucovat jim něco, co se jim nemůže moc líbit. Více pro ně uděláte tím, že nebudete proti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bylo by dobré dodělat rozdělané domácí práce, opravy a podobně. Nejenže byste příjemně překvapili partnera, ale spokojení byste byli i vy. Před výbuchem žárlivosti varuje pohyb Marsu. Roznětkou by mohlo být nadbíhání starého ctitele vaší lásce.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zamyslete se, kdy naposledy jste byli s dětmi v kině nebo v divadle. Nemusíte řádit jen na sjezdovce, skvěle se pobavíte i někde jinde. Děti potěší i samotný fakt, že jste vůbec někde společně, a že jim věnujete celý den.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám