Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 17. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když něco není tak jak člověk chce, musí to chtít tak jak to je

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neztrácejte čas pokusy změnit něco, na co nemáte vliv. Mnohem účelněji ho využijete při rekreačním sportu a milostných záletech. Neměla by vás zaskočit žádná ostřejší výměna názorů. Když ne hned, tak později se ukáže, že jste měli pravdu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hlídejte se, abyste v hovoru s přáteli nebyli zbytečně odměření a studení. Podrážděni vibracemi Marsu, byste mohli jednat poněkud agresivně. Na náladě vám nepřidá nečekané vydání, které si nesmlouvavě vynutí partner s dětmi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Návštěvu příbuzných nemůžete odkládat věčně. Přinejmenším jim zavolejte a něco jim slibte. Možná vás to překvapí, ale opravdu se na vás a vaši rodinu těší. Pozor na poškozené schody nebo zábradlí, ani se nenadějete a jste na zemi. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dostanete se do společnosti nudných lidí, přehánějících se v řečech o svém majetku a stycích. Zůstaňte v klidu, nejméně polovina z nich se bude jen vytahovat a silně přehánět. Kdybyste se chtěli pobavit, tak si něco vymyslete.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepůjčujte nic nespolehlivým sousedům a známým. Mohli byste přijít jak o peníze a cenné věci, tak o iluze o lidské poctivosti. Zbytečně moc času strávíte planou diskusí s partnerem na téma žalostného stavu rodinných financí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konstelace Uranu s Lunou varuje před okázalostí. Ve společnosti některých lidí se budete chtít ukázat a nemuseli byste to udělat zrovna šťastným způsobem. Pozor na to, abyste se neobořili na někoho, kdo vám nic neudělal.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebude vám chybět elán, takže se snadno stanete hnacím motorem nejrůznějších aktivit ve svém okolí. Venuše kladně ovlivňuje vaše rodinné vztahy, budete mít k sobě mnohem blíže než v minulých dnech. Je nutné se podle toho chovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Respekt a uznání získáte větší vstřícností k přátelům a příbuzným. Dokážete se usmát i na tchýni nebo lakomého strýčka. Vaši pozornost upoutají nezvykle tiché a poslušné děti. Tak docela normální jev to asi nebude.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve vaší blízkosti se něco děje a vy musíte zjistit, o co jde. Pozvání na posezení se známými bude třeba důkladně zvážit. Určitá kosmická disharmonie způsobí, že budete chvílemi na pochybách a přestanete si věřit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Partnerova kritika nemusí mít zlý podtext, nemáte důvod se hned rozčilovat. Spíše se zamyslete nad tím, kdy naposledy jste si otevřeně pohovořili. Někdo, od koho to nečekáte, vám vyjde všemožně vstříc. Možná se v něm hnulo svědomí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dlouhý, nudný rozhovor vás čeká v dopoledních hodinách. Pozdě budete litovat, že jste se mu nedokázali vyhnout. Pozor na klopýtnutí ve větší společnosti. Nemluvte více než bude nutné, držte jazyk pevně za zuby.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zbavte se podezřívavosti, někomu ublížit je velice snadné. Narušené vztahy byste napravovali celé týdny. Odpoledne se setkáte s lidmi, kteří by vám chtěli mluvit do soukromých záležitostí. Je nutné je rázně utnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám