Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 15. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Najde-li chudák groš, je falešný.

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ohlásí se známý v nouzi, nemůžete ho zklamat. Potrápit vás může přechodná nervozita a nespavost. Jde o důsledky složitých situací a jednání z minulých dní. Hezky si popovídáte s člověkem, se kterým jste dříve měli četná nedorozumění. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Stane se něco, co už dlouho považujete za reálné. Na rozdíl od rodiny a kamarádů překvapení nebudete. Vzroste vaše autorita, což v případě dospívajících potomků není k zahození. Nehořekujte nad nějakou ztrátou, je příslibem budoucího zisku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete mít příležitost srovnat nedorozumění s rodiči. Pokud nemáte schovanou finanční rezervu, neberte rodinu do supermarketů a obchodních center. Raději se vydejte do míst bezpečně vzdálených od civilizace a všech jejích lákadel.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Plány vám může zhatit náhlá povinnost. Je třeba se s tím s nadhledem vyrovnat. O spoustu energie vás připraví nekonečná diskuse s dětmi o prázdninovém programu. Odmítnou se ztotožnit s vašimi názory a budou trvat na svých představách.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Skvělou zábavu slibuje oslava nebo večírek u známých. Můžete být zadaní, ale půvabům jisté osoby stejně neodoláte. Maximálně se proto snažte, aby se toho nevšiml partner. V opačném případě bude zle.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V koncentraci a racionálním uvažování vám brání konstelace Saturnu s Neptunem. Téměř uvěříte všemu, co vám někdo napovídá o možnosti rychlého zbohatnutí. Držte se při zemi, půjde o naprostý nesmysl, který nelze brát vážně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V průběhu dne partnera pořádně potrápíte náladovostí a náročnými představami. Měli byste být zdrženlivější a nechtít všechno naráz. Zlehka a nenápadně to půjde také a mnohem spolehlivěji. Nechtějte, aby se vaše láska opravdu naštvala.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opatrně s tendencí být celý den v pohybu. Snaha strhnout všechno, co jste nestihli minulý víkend a přes týden, se negativně odrazí nejen na vašem zdraví, ale také na konečném výsledku vašeho úsilí. Mnohem víc ocení rodina společnou akci. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Se zajímavým nápadem přijde někdo, koho považujete spíše za hodně střízlivého člověka. Určitě stojí za to si jeho postřehy v klidu promyslet. Chystáte-li se na návštěvu, bude těžké odmítnout upřímně nabídnuté bohaté pohoštění.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Snažte se všechno, s čím začnete dotáhnout do konce. Nezříkejte se inspirace cizími nápady. Debata na zdánlivě nezajímavé téma, se změní v zdroj cenných informací. K večeru ochotně uděláte všechno, co jen partner naznačí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Důsledně se vyhýbejte lidem bez fantazie. Překypujete pozitivní energií a činorodostí, byla by škoda toho nevyužít. Vaši aktivitu a hravost ocení nejen partner, ale i děti a kamarádi. Určitě byste nechtěli, aby se s vámi nudili.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete-li příliš povolní a podlehnete tchánovi nebo tchyni, zavalí vás absurdními nápady a požadavky.  Naštěstí můžete počítat s pomocí Marsu, díky kterému se zmůžete na účinný odpor. Planety rovněž přejí nalezení ztracených věcí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám