Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 3. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pesimista je člověk, který si myslí, že všichni lidé jsou stejně vypočítaví jako on

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nelitujte času na důkladné vypracování odpovědi na nepříjemný úřední dopis. Buďte trpěliví a nepodceňte jediný bod. Všechno se dá vysvětlit a vyřídit rychle a v klidu. Emoce kontrolujte hlavně v hovoru s dětmi.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dokážete-li překonat sebestřednost a přijmout názor partnera, dosáhnete velkého vítězství. Takovou velkorysost nemůže neocenit. Nemusíte si dělat starosti se zaměstnáním. Po krátkém přemýšlení najdete způsob, jak se stát nepostradatelní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hrozí vám, že zmeškáte důležitou schůzku. Není-li to poprvé, připravte se na vážné problémy. V kritické situaci radí planety hovořit v náznacích. Chytří si to přeberou, hlupáci nic nepochopí.  Nepříjemností hrozí noční procházka.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Potrápí vás nedodělané resty v zaměstnání. Bude prozíravé zůstat v práci o něco déle a předstírat alespoň snahu. Odpoledne se setkáte se s někým, kdo vám kdysi zkomplikoval život. Dlouho se s ním proto nevybavujte

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mlžením a kličkováním nikoho nepřesvědčíte ani o úplné maličkosti. Zvláště nepříjemné důsledky by měl pokus zalhat šéfovi nebo příteli. Přátelé vás seznámí s osobou opačného pohlaví, která na vás udělá výjimečný dojem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Musíte se soustředit na práci. Budete mnohem klidnější, když si nejdříve vyřídíte osobní záležitosti. Potřebujete vědět, na čem vlastně jste. Dostanete zajímavý tip na nové místo. Neměli byste ale spoléhat jen na doporučení známých.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedělejte si starosti s lidmi, kteří s vámi nesouhlasí nebo o vás pochybují. Až se ukáže, že máte pravdu, budou zpívat úplně jinak. Jedno dnešní setkání vás přiměje k definitivnímu rozloučení s hloupým zlozvykem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete se muset o někoho postarat, nebo se podílet na plnění nudných povinností. Připravte se na problémy v milostných vztazích. Musíte svému miláčkovi dokázat, že šlo o přechodnou krizi, která už je definitivně za vámi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnes nemáte důvod si naříkat. Budete mít šťastnou ruku při volbě nového účesu i oblečení. Setkání s někým, jehož návrhy jste nedávno odmítli, vám umožní postavit se finančně na nohy. Podmínkou je dostatečně kajícný přístup.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Straňte se kolegů bránících se změnám na pracovišti. Jejich společnost vám kariéru nezajistí. Šéf vás nakonec hodí všechny do jednoho pytle. Máte jedinou šanci, disciplinovaně a důsledně plnit všechny uložené povinnosti. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Odmítnete účast na investici, která nebudí vaši důvěru. Pár lidí se bude mračit, ale po čase neradi přiznají, že jste viděli dál než oni. Riskantní, ale o to bouřlivější románek prožijete s novou známostí, možná na vzdáleném místě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Výrazně se budete podílet na zlepšení atmosféry na pracovišti. Svoji roli sehraje společná obava z toho, co přinesou prázdninové dny. Budete-li nadále přehnaně velkoryse přehlížet vady svého idolu, spláčete nad výdělkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám