Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 27. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádný člověk o sobě neví, kým vlastně je

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dotáhnete do konce záležitost, o jejímž úspěšném završení jste pochybovali. Svoji roli sehraje dráha Neptunu a sympatie, které jste nedávno vzbudili u jisté vlivné osoby. S plánovaného nákupu se asi opět vrátíte s prázdnou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Mohli byste se stát snadnou kořistí nepřátel. Nebude příliš těžké vás přesvědčit o nějakém nesmyslu a vyprovokovat k nepředloženosti. Silně alergičtí budete na lidi, které nemáte rádi. Náladu si spravíte u šálku kávy nebo sklenky dobrého vína.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Spoustou nesnází hrozí flirt s někým, kdo se již dlouho pohybuje ve vaší blízkosti. V očích některých známých byste se mohli ošklivě shodit. Nepřehánějte to s polykáním léků a nedejte na údajně osvědčené babské recepty.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve větším rozletu vám budou bránit ohledy na některé lidi z okolí. Jsou však chvíle, kdy člověk musí myslet i na sebe. Chcete-li něčeho dosáhnout, musíte být tvrdší jak k sobě, tak k jiným. Buďte předvídavější, lépe si plánujte volný čas.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zmocní se vás pochybnosti ohledně kroku, který se vám ještě včera líbil. Dejte na intuici, při nejhorším se nějaká dohoda nebo obchod o pár dní posunou. Držte si od těla osobu, o které víte, že o nikom neřekne nic hezkého.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ošklivě se s někým zbytečně pohádáte. Nejste dnes v nejlepší pohodě, ale nesmysly, které vám jistá osoba řekne, by vás naštvaly i kdykoli jindy. Opatrně s nápadem zavolat někdejší lásce. Stačí, aby se o ní někdo jen zmínil.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neberte povinnosti, o kterých není jisté, že je včas a kvalitně zvládnete. Dráha Saturnu naznačuje nezvládnutelné potíže. Před jakoukoli cestou si ověřte, jestli je všechno tak, jak jste se s určitou firmou nebo člověkem dohodli.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chuť si někam vyrazit a nebrat práci snaživým kolegům, uspokojíte tím, že se již dopoledne někam vytratíte. Správně cítíte, že vás venku čeká nejedno vzrušující překvapení a zážitek. Jen musíte doufat, že vám všechno projde.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S kupou nápadů, většinou nereálných, přijdou partner nebo děti. Bylo by chybou je hned odmítat. Chcete-li se vyhnout hádce, radí Jupiter neprotestovat a tvářit se stejně nadšeně jako oni. Ať se předvedou, pobavíte se.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jistá příhoda vás inspiruje k něčemu, co jste si ještě včera nedokázali představit. Pohyb Marsu svádí k přehnaně radikálním krokům. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nešlápli vedle. V hlavě vám začne vrtat otázka, co s nudnou známostí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenoste kůži na trh, nevystavujte se zbytečně kritice nadřízených. Do práce se nehrne skoro nikdo, ale ne každý se dá nachytat s pohledem upřeným do prázdna. Uran varuje před podceňováním nebezpečí a případných nepříjemností.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vzájemné postavení Merkuru s Neptunem naznačuje nečekané potíže. Na místě je zvýšená opatrnost. Nevěřte pouze ústním slibům. Chcete-li mít jistotu, je nutné mít všechno na papíře. Vaši pozornost si vynutí nemoc v příbuzenstvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám